Nadace AGROFERT zve na festival Mezi ploty

O víkendu 27. a 28. května 2017 proběhne další ročník festivalu Mezi ploty, který podporuje i Nadace AGROFERT. "Projekt Mezi ploty považuji za unikátní a zároveň již tradiční aktivitu, jež běžné veřejnosti otevírá svět lidí, kteří více či méně bojují s duševními poruchami a chorobami. Projektem se boří různá celospolečensky zažitá tabu. Ukazuje se, že i s duševními poruchami či chorobami je možné bojovat a vést plnohodnotný život. Navíc se veřejnost dozvídá spoustu informací o tomto tématu, což považuji za naprosto zásadní. V podmínkách České republiky je projekt Mezi ploty významnou, dlouhodobou aktivitou. Mix toho všeho nás v Nadaci AGROFERT vedl k přesvědčení, že je dobré tyto snahy podpořit a umožnit další pokračování celého projektu Mezi ploty," říká o zapojení se do projektu Monika Babišová, členka správní a vědecké rady Nadace AGROFERT.

Letošní ročník festivalu Mezi ploty nabídne vystoupení 120 účinkujících na 14 scénách. Srdečně Vás do prostředí bohnické léčebny na festival Mezi ploty zveme!